Invig helgen på restaurang

Invig helgen på restaurang

Hallå där!

Vad säger ni om en Wallenbergare gjord på lax med potatismos och vitvinssås till? En utmärkt lunch för att inviga helgen på skulle jag vilja påstå. Befinner ni er i närheten av Hudiksvall så kan ni liksom jag gjorde besöka Restaurang Hembygdsgården för att få ta del av denna delikata måltid. För den som inte tycker om fisk erbjöds också idag fläskfilé med rödvinssås och bearnaisesås serverat med potatisgratäng. Jodå Hudiksvall levererar mat i hög klass även på luncherna. Varje fredag så käkar jag och en kollega alltid lunch på restaurang och det är väldigt gott och kunna inleda ledigheten med kvalitetsmat gjord på färska råvaror. Ibland åker vi en bit utanför Hudiksvall för att prova en ny restaurang men allt som oftast så rullar bilen mot Restaurang Hembygdsgården, de är alltid något nytt varje vecka och framförallt så är det ingen halvfabrikat eller snabbmat.

Jag vill verkligen inte kritisera snabbmaten utan det finns väldigt många tillfällen då det är väldigt gott med snabbmat men en fredagslunch är inte ett av de tillfällena för mig. I vanliga fall brukar jag börja med middagen direkt när jag kommer hem ifrån jobbet men när helgen väntar runt hörnet så brukar oftast jag och mina vänner gå ut lite senare på kvällen för att äta och dricka gott. Det är precis vad som väntar nu ikväll, vi har bokat bord på en restaurang nere i Hudiksvall för att ta en bit mat och kolla lite sport. Jag kommer inte ihåg när jag senast lagade mat själv en fredag, helgen är till för att koppla av och njuta. Det gör jag verkligen inte i köket utan jag föredrar att få maten serverad, mestadels för att jag är fruktansvärt dålig på att laga mat själv men jag har inte heller någon fantasi när det kommer till matlagning.  


Kommentarer är stängda.