Möte på ett café

Möte på ett café

Hallå där ute i stugorna!

Är allting bra med mina läsare? Jag sitter här på ett café i Båstad och tänkte egentligen bara skriva av mig lite så att ni kan få se hur en arbetsdag i mitt liv ser ut. Dagen började med att jag steg upp ur sängen och tog mig till gymmet i Halmstad för att bränna av ett tidigt morgonpass, idag blev det mycket ben så det var väldigt tur att jag tog bilen. På vägen från gymmet till jobbet så brukar jag alltid stanna till vid ett café i Halmstad för att köpa en kaffe så att jag kan ladda på med ny energi för att klara av förmiddagen på jobbet. In på kontoret kommer jag alltid någon gång strax efter åtta vilken innebär att jag alltid blir försenad, jag är lite av en tidsoptimist och tror nog att det går fortare och ta sig från Halmstad till Båstad. Jag arbetar som säljare där jag säljer våra tjänster till olika bolag och under en dag så har jag ungefär fem stycken förbokade möten där jag försöker sälja in våra produkter. Oftast brukar jag välja en plats som är neutral och det tenderar till att bli Conditori Cecil som är ett café strax utanför Båstad. Fördelen med ett café är att båda parter kommer dit på lika villkor, om vi skulle sitta på mitt kontor och prata affärer så är det lätt hänt att mina kunder blir defensiva eftersom det är på min ”hemmaplan”. Nu sitter jag och har haft två möten med kunder och det har också genererat i två sälj vilket betyder att det kommer klirra till lite i kassan. Så fort jag har druckit upp mitt kaffe så ska jag åka tillbaka till kontoret och sköta lite administrativa uppgifter innan det har blivit dags för ett lunchmöte med en befintlig kund. Nu måste jag kila iväg härifrån, ha det fint!  


Kommentarer är stängda.