En restaurang som erbjuder catering i Tyresö

En restaurang som erbjuder catering i Tyresö

Hallå där!

Nu händer det grejer på kontoret i Tyresö ska ni veta. I måndags meddelade jag alla mina anställda att de inte behövde ta med någon mat idag, jag har nämligen ordnat med en liten överraskning. Vi har passerat lite drygt halva månaden och vi har redan slagit rekord i antalet försäljning för en hel månad. Det måste firas så jag kontaktade en restaurang i Tyresö som har catering så att vi kunde få en härlig lunch tillsamman här på kontoret. Vi är ungefär femton stycken som arbetar här och det är ett riktigt bra jobb de har gjort. Givetvis så är inte lunch från en restaurang det enda som mina anställda får, de får självklart provision på sina försäljningar och riktigt mycket beröm. Utan mina säljare så är företaget ingenting och det vill jag verkligen visa dem. Jag har beställt catering med massa olika tapasrätter som jag tror kommer vara väldigt populärt, tapas kan liksom inte bli fel känner jag. Det är så himla gott med tapas, jag brukar gå till en restaurang en bit utanför Tyresö som har massa god tapas men de har tyvärr ingen catering. Dock så vet jag om att där jag har beställt ifrån nu har riktigt bra tapas dom också, så det här kommer bli en succé. I början av året anställde jag en säljcoach som jag tror kan vara nyckeln till att det har gått så bra, siffrorna har sedan dess stigit och våra säljare tycker det har blivit betydligt roligare att sälja. Jag vet inte riktigt vad våran coach har för knep men jag är evigt tacksam för arbetet. Nu ska jag börja duka upp för en riktigt härlig måltid här och det känns nästan självklart att det ska bli långbord. En recession på maten får ni i nästa blogginlägg!


Kommentarer är stängda.