Dagens lunch hos restarurang Karolinen i Mjölby

Dagens lunch hos restarurang Karolinen i Mjölby

Hejsan svejsan!

Magen kurrar något ordentligt just nu och det skulle inte förvåna mig om hela Mjölby hör orkestern som spelar i min mage, jag är så fruktansvärt hungrig och det beror givetvis på jag valde att sova istället för att fixa frukost i morse. Jag sitter och kolla ser över dagens lunch hos Restaurang Karolinen som ligger i närheten av Mjölby och visst låter inte panerad torsk med potatis och kall sås helt fel. Just nu låter nog alla maträtter väldigt gott i mitt huvud så jag kanske inte ska säga för mycket men jag vet att Restaurang Karolinen har en panerad firre som är riktigt smarrig, framförallt i kombination med deras sås. Det blir nog att lämna centrala Mjölby vid lunch för att bege sig till Restaurang Karolinen och avnjuta en dagens lunch där även dessert ingår och det ska bli spännande att se vad för sötsaker det bjuds på idag. Desserter är bland det bästa som finns och man kan egentligen aldrig få för mycket av det och som jag ser det så beror det på att desserten inte går till magen utan den går till hjärtat. Nu vet jag att rent biologiskt så är det givetvis ett felaktigt påstående men det är lite den känslan jag får när jag äter dessert. Jag kan inte fatta att det är mer än en timme kvar innan jag kan lämna kontoret i Mjölby för att åka till Restaurang Karolinen, det är dags för klockan att öka tempot lite. Ett alternativ skulle kunna vara att sluta kolla massa dagens lunch menyer och kanske börja arbeta istället, men det känns i dagsläget inte lika lockande. Jag ska nog gå och kolla med några kollegor om det är någon som vill göra mig sällskap för en strålande god lunch, det brukar alltid vara någon som nappar när man nämner Restaurang Karolinen.


Kommentarer är stängda.