Catering i Örnsköldsvik med omnejd

Catering i Örnsköldsvik med omnejd

Hej på er! Idag tänkte jag tipsa er om hur viktigt det är att ni bidrar till era lokala krögare och inte alltid käkar på stora kedjor. Jag har en restaurang som ligger i Örnsköldsvik där jag brukar besöka på sommartid för att de ska kunna hålla igång sin verksamhet, nu har de även börjat med catering och att laga matlådor åt folk som befinner sig i närheten av Örnsköldsvik. I dessa tider är det helt perfekt, det är inget vidare högt tryck hos restaurangerna så det gäller att dra sitt strå till stacken. Jag kommer naturligtvis fortsätta att att beställa catering, för tillfället gör jag det till jobbet. Vi har väldigt mycket arbete att göra, så affärerna går bra för oss och då kan vi unna oss lite med catering emellanåt. Jag skriver det här för att jag vet hur tufft det kan vara att driva restaurang, det är en verksamhet där vi spelar väldigt stor roll. En restaurangkedja kan klara det mesta med tanke på att de har ekonomiska muskler som små krögare bara kan drömma om, men kvalitetsmässigt så är det långt borta från de mindre restaurangerna som vi har i Örnsköldsvik. Nu gäller det att vi alla tar ansvar och hjälper varandra, hjälp era lokala krögare. Jag vill åtminstone kunna få inleda sommaren med att sitta på en uteservering och njuta av en bit mat, det tror jag inte att jag är ensam. Idag har jag beställt matlådor till några av mina kollegor från en restaurang här och det är i nu läget det minsta jag kan göra. Vi alla behöver inte göra mycket men om alla göra någonting så blir det ganska mycket i slutändan och det är precis vad som behövs. Nu måste jag fortsätta att arbeta, glöm inte att stötta våra restauranger! Ha det bra


Kommentarer är stängda.