Bokat bord på restaurang

Bokat bord på restaurang

Tjenare bloggen! Fredag och helgen är varmt välkommen. Planen inför helgen var egentligen att åka hem till huset i Smålandsstenar för att ha en lugn kväll med en god middag och en bra film. Men som vanligt när jag har en plan om att inte göra någonting så dyker det alltid upp något annat som är mycket roligare. Så istället för en lugn kväll blir det ett besök på en restaurang med kompisgänget. Det innebär att jag helt plötsligt har det lite stressigt, jag måste hinna hem till Smålandsstenar och duscha innan jag sen börjar vandra ner mot centrum. Jag vet inte ens vart vi ska äta utan mina vänner sa bara att de hade bokat bord på en restaurang och sa att jag skulle följa med. Det känns som att det kommer bli en väldigt lång kväll där, men det kommer också bli trevligt. Vi brukar faktiskt kunna sitta ett bra tag och tjata utan att ens äta. Det är något som är lite konstigt, vi umgås nästan varje dag både men vi tycks alltid ha så mycket att prata om. Jag är riktigt sugen på restaurangmat och det har jag varit hela veckan faktiskt. Varje dag den här veckan så har jag haft med mig matlåda till jobbet och lagat mat hemma, det har inte blivit någon utemat överhuvudtaget. Nu har jag dock förtjänat att avnjuta en trevlig middag med mina vänner, sen är det stort plus att jag inte behöver laga den själv som jag brukar få göra. Det finns absolut noll kunskaper om matlagning hos mina kompisar, deras matlådor består av köttbullar och makaroner nästan varje dag. Så det är alltid jag som får stå vid grillen eller i köket när vi ska käka något, men det gör jag hellre än att behöva äta makaroner. Nej nu får jag nog runda av och jobba sista timmen, sen blir det restaurang och fira in helgen.  


Kommentarer är stängda.